لیست اختراعات موسي رجواني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1396/05/31
مخترع/مخترعان: موسي رجواني
خلاصه اختراع:

روغن ها به عنوان سردكننده و روان‌كار در موتورها، ژنراتورهاي ديزل، ماشين آلات كشاورزي، خودروها و ماشين‌آلات صنعتي ديگر استفاده مي‌شوند. زيرا در اين تجهيزات، قطعات متعددي با يكديگر در تماس مستقيم بوده كه در اثر اصطكاك مقداري قابل توجهي از انرژي جنبشي به گرما تبديل مي شود. از اين رو استفاده مناسب از روغن موتور منجر به افزايش‌راندمان، كاهش مصرف سوخت و دوام بيشتر موتور مي‌شود. ويسكوزيته ‌و رسانايي گرمايي روغن، عوامل مهم در روان‌كاري و خنك‌كاري موتور هستند. در اختراع حاضر، نسل جديدي از روانكارها مورد بررسي و معرفي قرار گرفته است. بدليل خواص منحصر به فرد نانوروانكارها، مطالعه بر روي آنها توجه محققان را به خود جلب كرده است. نانوروانكار حاوي نانوذره SiO2 همراه با MWCNT در روانكار روغن موتور 10W40 پخش و تعليق شده و تشكيل نانوروانكار هيبريدي MWCNTs-SiO2/10W40را داده اند. روغن موتور 10w-40، با بهره گيري از اين نانوذرات براي كاربردهاي صنعتي غني شده است. با توجه به فراواني و در دسترس بودن نانوذرات SiO2 وجود اين نانوذره 4 برابر نانولوله كربني است چراكه نانولوله هاي بسيار گران بوده و از فراواني كمتري برخوردار هستند. و همچنين ويژگيهاي حرارتي اين ماده، با شيوه تعليق استفاده همزمان از روش هاي شيميايي (استفاده از سورفكتانت هاي مناسب و درصد وزني مشخص) و روش مكانيكي (استفاده همزمان از همزن مغناطيسي و امواج مافوق صوت به منظور تعليق مناسب و پايدار) يك نانوروانكار مطلوب توليد مي شود. اين نانوروانكار مي تواند در محدوده كسر حجمي كمتر از يك درصد، به منظور افزونه به روانكار روغن موتور براي افزايش كارايي و روانكاري مناسبت تر، توليد گردد. سيال توليدي داراي ويژگي بهبود خواص ويسكوزيته از جهت عمر روغن و كاهش سايش مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/21
تاریخ ثبت: 1397/08/27
خلاصه اختراع:

توليد هر ماده و همچنين استفاده از آن نيازمند انجام آزمايشات مختلف از قبيل، مقاومت فشاري، مقاومت خمشي و مقاومت ضربه اي و بسياري از آزمايشات ديگر بسته به خصوصيات ماده مورد نظر دارد. محققان تلاش¬هاي وافري در جهت بهبود استحكام قطعات و فلزات داشته¬اند. اين تلاش¬ها علي¬رغم آن¬كه تا حدودي و براي برخي از كاربردها مثمرثمر بوده، اما در جهان امروز و با پيشرفت علم و فناوري، روش¬هاي استحكام سنجي با دستگاه هاي قبلي در تعداد زيادي از كاربردها ناتوان جلوه مي¬نمايد. انجام آزمايش ضربه بر روي موادي از قبيل بتن هاي كامپوزيتي، فلزات و برخي از مواد ديگر نيازمند تجهيزات خاص¬تري مي باشد. به دليل اينكه پديده ضربه، داراي ماهيتي آني و بسيار كوتاه مي باشد، رصد و تجزيه و تحليل آن با روش هاي معمولي امكان پذير نمي باشد. اين فاصله زماني كوتاه با چشم غير مصلح قابل درك نيست. در اختراع حاضر، دستگاهي با قابليت اندازه گيري سرعت چكش حين برخورد با نمونه، شتاب دستگاه در هر گام زماني، نيروي وارده از طريق وزنه به نمونه برحسب زمان، نمايش تغيير شكل نمونه در طول زمان، تغييرات نسبي كرنش نمونه در كل زمان آزمايش و نيز سازگاري براي انجام تست هاي ضربه¬اي بتن هاي معمولي و توانمند مي باشد. اين اختراع با ظرفيت انرژي 7.5 كيلوژول با تغيير ارتفاع و وزن ضربه زننده معرفي مي شود. همچنين مي توان به قابليت هاي اعمال ضربه در دماي مشخص، اعمال ضربه با سرعت متغير، تغيير قدرت و شدت ميزان ضربه نيز اشاره كرد. اين دستگاه براي اثر به روي يك نمونه آزمايشي با ايجاد يك ميدان مغناطيسي، چكش را با يك حمال براي حركت عمودي در امتداد يك جفت راهنما (كه ضربه زننده در آن مهار شده است) بلند كرده و در يك ارتفاع مشخص و مدنظر اوپراتور متوقف مي شود. با حذف ميدان مغناطيسي (كه توسط اوپراتور از طريق سيتسم هوشمند مركزي اتفاق مي افتد) چكش رها شده و تحت اثر گرانش به روي نمونه مورد آزمايش كه روي يك لودسل قرارگرفته است، نيرويي وارد مي كند. كه سرعت و شتاب و زمان ضربه با سنسورهاي مشخص در يك سيستم قابل استخراج است. اين بار نيز از طريق يك سيستم كلاچ زنجير مهار كننده حمال براي بلند كردن چكش به پايين حركت مي كند و مجددا با اعمال ميدان مغناطيسي چكش را به تست دوباره به بالا راهنمايي مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1399/09/15
تاریخ ثبت: 1400/06/07
خلاصه اختراع:

با استفاده از نهال هاي پيوندي مي توان باغ يكنواخت و يكدستي را از نظر ارقام احداث كرد و با به كار گيري روش هاي صحيح باغداري، ضمن كاهش هزينه هاي توليد، محصول مرغوب و با كيفيتي را روانه بازار كرد. در اين اختراع ، دستگاهي با قابليت پيوند زني دو ساقه گردو به همديگر كه همزمان آنها را به صورت قلم درآورده و تحت فشار آنها را به هم پيوند مي زند. در پيوند با اين اختراع ديگر نيازي به استفاده از چسب و يا ساير وسايل جهت چسباندن دو ساقه به همديگر نيست و علاوه بر جلو گيري از دست رفتن زمان موجب صرفه جويي در هزينه ها نيز مي گردد. با اين روش مي توان باغهاي سنتي را به باغهاي ارقام اصلاح شده جديد كرد. كاهش هزينه‌هاي توليد و افزايش درآمد گردو كاران را مي‌توانيم از مزاياي استفاده از نهال هاي پيوندي گردو قلمداد كنيم وتنها يكي از مزاياي مهم اين اختراع اين است كه محصول باغات با استفاده از رقم هاي مرغوب ومشخص ، يكنواخت مي شوند.و به تبع آن مي توان ساير مزاياي استفاده از اين اختراع را مدنظر قرار داده و در ساير بررسي ها لحاظ نمود.

موارد یافت شده: 3